De meest persoonlijke begeleiding van Schiedam
Bij ons krijg je oprechte aandacht en zijn we betrokken bij je voortgang!
Onze belangrijkste kernwaarde is dat we er voor jou zijn! Wij vinden het belangrijk dat je je gezien en gehoord voelt als je besluit om hulp te vragen bij het verbeteren van je leefstijl.
Bekijk het gesprek met Marloes, 20 kilo afgevallen en nu 3x per week aan het trainen!
Toegewijd aan jou
Onze toewijding aan jou is het belangrijkste aspect van onze aanpak. Wij willen je echt leren kennen en zien Personal Training niet als een gewoon uurtje sporten.
Oprecht en eerlijk
Wij durven eerlijk te zeggen wat je nodig hebt. Ook al zorgt dit voor weerstand omdat jij dingen dan anders gaat doen. Eerlijk zijn kan alleen door de band die we samen opbouwen!
Betrokken in je leefstijl
We zijn benieuwd hoe je naast de Personal Training ook thuis aan ded slag gaat met je voeding, slaap en herstel. We kunnen hier adviezen en tips in geven zodat je nog meer bereikt,
Uitdagingen in het leven 😞
Vaak merken we dat personal training wordt aangevraagd als de sitautie er naar vraagt. Het is eigenlijk al te ver gekomen om op een gemakkelijke manier je leven beter in te richten. Veel mensen lopen tegen dezelfde uitdagingen aan:
Oplossing!
Het begint bij een keuze om iets te veranderen. Je hebt voor jezelf al gekozen dat je een andere leefstijl zou willen hebben maar je voelt je nog gevangen in je eigen systeem. Dát gaan we bij PT doorbreken.
Hoe wij dit doen?
Door onze jarenlange ervaring in het begeleiden van klanten door middel van Personal Training, kunnen wij bepaalde situaties herkennen. We zien bij veel mensen dezelfde belemmerende patronen. Onze begeleiding bestaat uit 4 onderdelen:
Personal Training
Tripled interactions from the businesse's primary demographic
Trainingsplan
Onze trainers maken voor jou een plan dat je resultaten gaat geven
Meetbare resultaten
Tijdens de trainingen kijken we of je vooruit gaat
Coaching
Tijdens en na de sessie gaan we in gesprek over je leefstijl
Wil jij ook onze aanpak ervaren?
Vraag een intakegesprek aan zodat je binnen no-time aan de slag gaat!