De Jeroen Sport werkwijze...

Veel sportscholen hebben een traditionele aanpak als het gaat om ledenbeleid. Een klant schrijft zich in, gaat naar de gym, komt bij een balie en gaat aan de slag. Vaak lopen klanten dan tegen problemen op, omdat zij niet weten hóe ze moeten trainen, wát ze kunnen doen en... haken uiteindelijk af. Daarom willen wij je vanaf het begin een duidelijk stappenplan bieden waardoor je vanaf dag één een goed beeld hebt hoe wij je gaan begeleiden.

Onze aanpak

1

Op de koffie!

Omdat wij jou graag beter willen leren kennen, nodigen wij je allereerst uit voor een intakegesprek (ook wanneer je kiest voor thuistraining). In dit gesprek bespreken we wat je situatie is, waar je tegenaan loopt, wat je van ons verwacht en wat je uiteindelijke doelstelling is. 

2

Samen een keer trainen

Om te weten wat je niveau is gaan we samen een keer trainen. Dit kan thuis, of in de studio (afhankelijk van je wens). Tijdens deze training willen wij ontdekken hoe jouw lijf werkt en wat voor winst er mogelijk te behalen valt. Tijdens deze training ontdek je ook hoe wij werken en kun je al je vragen aan ons stellen. 

3

Opstellen plan + keuze lidmaatschap

Na de proeftraining bellen we je op om te vragen hoe de training is bevallen. Daarnaast zijn we benieuwd hoe je aan de slag wilt met ons. Dit is ook het moment om een keuze te maken op welke manier van trainen jij je wilt focussen. We bieden je een lidmaatschap aan en na het aanmaken van je account, ben je officieel lid bij Jeroen Sport.


4

Aan de slag!

Nu je lid bent bij Jeroen Sport, gaan we elke week aan de slag om je zo fit mogelijk te maken. Dit houdt in dat we je elke week zien om een trainingsessie met elkaar te doen, maar ook van jou willen horen hoe je zélf aan de slag gaat met gezonde voeding en mindset. Wij kunnen je naast onze wekelijkse sessie(s) ook nog van dienst zijn door onze online trainingen, voedingsadvies en mentale coaching.

"Het is best spannend om contact te zoeken met een trainer. Je legt toch je zwakheden bloot. Jeroen heeft mij erg op mijn gemak gesteld en nog geen week later waren we samen aan het trainen. Heel fijn hoe hij je op een laagdrempelige manier aan het trainen krijgt."

-- Daphne | Lid sinds 2020

Veelgestelde vragen...

Zit ik vast aan een langdurig contract?

Created with Sketch.

Nee! We werken met een vaste periode van drie maanden en daarna maandelijks opzegbaar. Wij hebben lidmaatschappen ontwikkelt voor het gemak van beide partijen. De betaling is middels een automatische incasso. Hierdoor kunnen we wel vooruit plannen maar heb je niet hoge eenmalige kosten.

Welke faciliteiten zijn er?

Created with Sketch.

Wij hebben er voor gekozen om de studio kleinschalig en functioneel te houden. We hebben een zone voor: krachttraining, cardio en onze nieuwe functionele trainingszone. Daarnaast merken we dat de trend van vroeger, om na de sport te douchen is afgenomen. Mensen frissen zich toch liever thuis op. Wij verwachten je tijdens een trainingssessie in sportkleding.

Is het druk tijdens het trainen?

Created with Sketch.

Nee! Wij streven er naar om per uur maximaal 4 mensen tegelijk in de studio te trainen. Dat betekent dat zowel Jeroen als Marcel maximaal een duo training tegelijk geeft. 
Hoe vaak moet ik trainen voor resultaat?

Created with Sketch.

Dit is voor iedereen verschillend. Afhankelijk van je doelstelling, je beginniveau, je inzet in de training, je voedingspatroon etc. etc. Om hier antwoord op te geven raden wij je aan om contact op te nemen met Jeroen of Marcel. Zij kunnen wel een inschatting maken wat voor jou de beste aanpak is.

Wil je starten?

Wij gaan je helpen om weer fit te worden. Ben je benieuwd of wil je een vrijblijvende intake aanvragen? Boek dan door de onderstaande knop jouw intakegesprek bij Jeroen Sport.