Trainen bij
JEROEN SPORT 


Onze personal training gaat verder dan alleen trainen. Wij zijn niet van 'wekelijks een uurtje trainen' of een 'quick-fix'- concept. Wij hebben alleen all-in lidmaatschappen waarin we naast het trainen ook een stok achter de deur kunnen en willen zijn. Je mag ons beschouwen als je vaste coach die je wekelijks blijft ondersteunen om fitter te worden. 

Ben jij klaar voor PT?

Wanneer ben je er aan toe om ter starten met persoonlijke begeleiding? Vaak is dit als het zelf niet lukt! Dit is helemaal niet erg, want... we kunnen nou eenmaal niet alles zelf. Wij gaan ervan uit dat je de eerste stap hebt gemaakt als je dit leest, namelijk: zoeken naar een manier om goed begeleid te worden op je weg naar een fitte leefstijl.

Door wekelijks te trainen ervaar je bij ons duidelijk progressie! Doordat je iedere training impact heeft op je leefstijl, zul je snel zien dat je sterker wordt, een betere conditie ontwikkelt en lekkerder in je vel komt te zitten. 
 
Omdat wij één op één coachen, hebben we de mogelijkheid om naast het trainen ook te sturen op je doorzettingsvermogen, je te motiveren en te praten over doelen. Hierdoor ga je als sporter beter presteren, heb je meer focus én... groeit je intrinsieke motivatie. Deze coaching hoeft niet voor iedereen, daar ben je vrij in om zelf te kiezen. 

Onze persoonlijke aanpak

De trainer kent je lijf en maakt zijn work-out zó, dat jij centraal staat. We hebben oog voor je doelen en weten wat nodig is om daar te komen.


Efficiënt en doelgericht

Wij zijn opgeleid om in een zo kort mogelijke periode zo veel mogelijk effectiviteit te bereiken door middel van gerichte training. 


All-in begeleiding

Bij ons krijg je iedere week begeleiding in én na de training. Doordeweeks hebben we contact over zaken als zelf trainen, voeding en mindset.


Plezier in trainen

Veel mensen krijgen geen voldoening uit trainen of halen er geen plezier uit. Bij ons is dit niet aan de orde! Wij verwachten namelijk intrinsieke motivatie!


Tijd om te focussen!

Trainen bij Jeroen Sport betekent dat je gericht op een doel afgaat. Niet dat alles alleen maar in het teken moet staan van je doel, maar dat je wel dátgene doet wat nodig is om je uiteindelijke doel te behalen. Wij noemen dit een gezonde balans in je leefstijl. Daarom gaan we samen kijken naar wat je nodig hebt om je doel te bereiken. 

Privétraining

Heb je als doelstelling om conditioneel fit en sterk te worden, dan ben je sowieso bij ons aan het goede adres. We heten niet voor niks Jeroen Sport! Door krachttraining gaan we je sterk maken, door functionele training zorgen we ervoor wat je coördinatie, evenwicht, lenigheid en conditie ontwikkelen. 

Naast intensieve trainingen kan het zijn dat je meer begeleiding nodig hebt. Het kan zijn dat je naast de trainingen ook meer gezonde keuzes wilt maken, of meer grip wilt krijgen op je gedrag.