Tarieven & lidmaatschappen

We werken voor de trainingen met een lidmaatschap dat (minimaal) drie maanden duurt. De sessies (zowel training als coaching) duren 45 minuten. Wekelijks plan je samen met je trainer de sessies in. Sessies kunnen 4 weken lang ingehaald worden, daarna vervalt de sessie. In onze app kun je dit allemaal terugvinden. Iedere eerste dag van de maand zal het lidmaatschap afgeschreven worden (of ontvangt u een periodieke betaallink). De coachingssessies zijn los/bovenop het lidmaatschap te boeken. 


Lidmaatschap: 'Light' 

Het 'Light' lidmaatschap is voor 1 sessie per week en kost
250,- per maand. Bij uitstek bedoeld voor een rustige start bij Jeroen Sport óf juist na langere tijd trainen je lijf te te onderhouden.

Lidmaatschap: 'Medium' 

Het 'Medium' lidmaatschap is voor 2 sessies per week en kost € 400,- per maand. De beste keuze voor iedereen die geregeld wilt trainen en vaste regelmaat in zijn week wilt hebben. 


Lidmaatschap: 'Intens' 

Het 'Intens' lidmaatschap is voor 3 sessies per week en kost € 550,- per maand. De intensieve begeleiding gaat je helpen als je een bepaalde tijd veel impact wilt creëren. 


Losse sessie boeken?

Bovenop je lidmaatschap bieden wij je de mogelijkheid om losse sessies te kopen. Dit zijn sessies die alleen te boeken zijn door leden met een geldig lidmaatschap.